ЗОМИНСУВ ҲАВЗАСИНИНГ АЛОҲИДА МУҲОФАЗА ҚИЛИНАДИГАН ҲУДУДЛАРИДА ЭКОТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада, Зоминсув ҳавзасида алоҳида муҳофаза қилинадиган ҳудудларда, хусусан Зомин миллий табиат боғида табиат ва экотуризм масалаларининг ўзаро уйғун ҳолда ривожлантириш масалалари ўрганиб чиқилган.