MARKAZIY OSIYO POYTAXT SHAHARLARINING GIPERTROFIK VA GIPOTROFIK XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ushbu maqolada Markaziy Osiyodagi poytaxt shaharlarning gipertrofik va gipotrofik xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, maqolada jahondagi ayrim poytaxtlarning demografik salohiyati asosida poytaxt shahar aholisi bilan mamlakat aholisi o’rtasida tarkib topgan nisbat bo’yicha poytaxtshunoslikka oid masalalar haqida so’z boradi.