MA’MURIY-HUDUDIY TUZILISHLAR GEOGRAFIYASI XUSUSIDA BA’ZI MULOHAZALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hududlarda ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishni barqarorlashtirish ko‘p jihatdan ma’muriy-hududiy birliklarning to‘g‘ri hududiy tashkil etish va boshqarishga bog‘liq.