МЕҲНАТ РЕСУРСЛАРИДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШДА ИЛМИЙ КАРАШЛАР (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ушбу мақолада меҳнат ресурсларидан самарали фойдаланиш тадқиқ этилган. Шунингдек, меҳнат ресурсларига таъсир этувчи омиллар ўрганилган.