JÁMIYETTIŃ RAWAJLANÍWÍNDA SHAŃARAQTÍŃ ROLI HÁM ÁHMIYETI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Shańaraq - bul insanlardıń tábiyiy, biologiyalıq,  ekonomikalıq, huquqıy, ruwxıy qatnasıqlarına tiykarlanǵan  neke hám turmıs birliginiń  juwapkershik penen birlesken social toparı bolıp tabıladı. Sonday-aq, shańaraq millettiń kóp ásirlik dástúrleri hám ruwxıy dúnyasına únles bolǵan zárúrli turmıslıq qádiriyatlarınıń tiykarǵı túri bolıp tabıladı.