ELATLÍ PUNKT ATAMALARÍNÍŃ PAYDA BOLÍWÍNDA ANTROPONIMLERDIŃ ROLI HÁM ÁHMIYETI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Tuwılǵan balaǵa at qoyıw erte dáwirlerden baslanǵan hám bul dástúr adamlardı shańaraqta hám jámiyette bir-birinen ajıratıw zárúrliginen kelip shıqqan. Házirgi adam atları óziniń uzaq dawam etken tariyxına iye.