SOCIALLÍQ INFRASTRUKTURANÍŃ XALÍQ TURMÍS SAPASÍNDAǴÍ ÁHMIYETI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Turmıs sapası sociallıq geografiyanıń eń zárúrli túsiniklerinen birine aylanıp atır. Sońǵı jıllarda kóplegen shet el mámleketlerde geograf alımlar xalıq turmıs sapasın úyreniwge bolǵan qızıǵıwshılıǵı sezilerli dárejede ósken jáne bul boyınsha sociallıq geografiya páninde arnawlı bir teoriyalıq hám ámeliy tájiriybe arttırılǵan [1, 2].