DENOV TUMANI GIDRONIMLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Denov tumanida mavjud boʻlgan gidronimlar va ularning turlari, tarqalgan hududlari, gidronim ma’nolari haqida malumotlar berilgan. Oʻrganilgan malumotlar asosida gidronimlar jadvali keltirilgan.