QARAQALPAQSTAN AWÍL XOJALÍǴÍNDA SUW RESURSLARÍNAN PAYDALANÍWDA MASHQALA HÁM SHESHIMLER (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Házirgi dáwirde suwǵa bolǵan talap barǵan sayın artıp, dúnyanıń qurǵaqshıl aymaqlarında suw tamtarıslıǵı gúzetilmekte. Bul mashqala Oraylıq Aziya regionında shetlep ótken joq.