QARAQALPAQSTANNÍŃ MINERAL RESURS POTENCIALÍ HÁM XOJALÍQTAǴÍ ÁHMIYETI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qaraqalpaqstanda bunnan kóp jıllar burın-aq sanaatlıq áhmiyetke iye temir rudasınıń, reńli metallardıń, fosforittiń, as duzınıń, mirabilittiń, sulfat natriydiń, qońır kómirdiń qorları anıqlanǵan edi.