QORAQALPOG’ISTONNING IQLIM SHAROITLARINING O’ZGARISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Qoraqalpog`iston  hududidagi XX asrning oхirgi choragi XXI asrning boshlarida iqlim o’zgarishlari haqida fikr yuritilgan.