QORAQALPOG`ISTON HUDUDIDA O`SIMLIK QATLAMINING JOYLASHISHI VA RIVOJLANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Qoraqalpog`iston  hududidagi o`simlik qatlamining joylashishi va rivojlanishi haqida fikr yuritilgan.