QARAQALPAQSTAN RESPUBLIKASÍNÍŃ RUDALÍ EMES MINERAL RESURSLARÍNÍŃ GEOGRAFIYALÍQ JAYLASÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Aymaqlardıń ámeldegi tábiyiy ekonomikalıq potencialınan nátiyjeli paydalanıwdı esapqa alǵan halda, strukturalıq ózgerisler bazar reformaların tereńlestiriw hám ekonomikanı liberallastiriwniń eń zárúrli ústin turatuǵın baǵdarı bolıp tabıladı. Mámleket ekonomikasınıń strukturalıq ózgerislerin ámelge asırıwda onıń aymaqlıq tárepi qatnasıwı kerek