MAHALLIY GEOEKOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNING KELTIRIB CHIQARADIGAN OQIBATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada atrof-muhitning ifloslanishi tabiat va inson faoliyati bilan bog’liq tarzda ro’y berishi mumkin bo’lgan hodisalar tahlil qilingan.