XORAZM VILOYATI DEHQONCHILIGIDA FOYDALANILADIGAN SUV RESURSLARINING HUDUDIY TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Xorazm viloyati suv resurslari, ularni sarflanishi va dehqonchiligida ishlatiladigan suvlarning hududiy taqsimlanishi haqida maʼlumot berilgan