GEOGRAFIK SISTEMALARNING XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Sistemalar to`g’risidagi ta’lmot filosofiyaning tabiat predmeti va hodisalarining yalpi umumiy aloqa va o’zaro ta’siri to`g`risidagi  fundamental prinsiplarining ifodalaridan biridir.