QISHLOQ XOʻJALIK HUDUDLARIDA TABIIY MUHITNING OʻZGARISHI VA AGROLANDSHAFTLARNING SHAKLLANISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qishloq xo`jalik faoliyati jarayonida insonning tabiiy muhitga ta’siri ayniqsa uzoq intensiv dehqonchilik regionlarida juda kuchli bo`lib, u sanoat ta’siri bilan barobar, ba’zi joylarda esa undan ham kuchliroq bo`ladi.