FARG’ONA VODIYSI DARYO HAVZALARI VA ULARNI TADQIQ ETISHNING BA’ZI MASALALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada, Farg’ona vodiysi daryo havzalari va u bilan bog’liq xususiyatlar o’rganilib ularni tadqiq etishning o’ziga xos xsusiyatlari bayon etilgan.