DELTA GEOTIZIMLARIDAGI YER USTI SUV OQIMLARINING STRUKTURASIGA RELYEF SHAKLLARINING TA’SIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Amudaryo hozirgi deltasi relyef plastikasi kartasi asosida ajratilgan to‘qqizta kichik deltalar va oltita kollektor havzalaridagi yer usti suv oqimlarining yo‘nalishi o‘z navbatida obyektlarning ichki strukturasini tashkil etuvchi relyefning elementlari (balandliklar va pastliklar) bilan bog‘liqdir.