O‘QUVCHILARNING FRAZEOLOGIK KOMPETENSIYASINING TARKIBIY TUZILISHI VA O‘QITISHGA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda frazeologik kompetensiyalarni shakllantirishning tarkibiy tuzilishi va o‘qitishda qo‘llanadigan zamonaviy yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.