O‘QUVCHILARDA 4KNI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA TAVSIYALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida fanlarni o‘qitishda o‘quvchilarda shakllantirilishi lozim bo‘lgan hayotiy ko‘nikmalar, ya’ni “4K” modeli bo‘yicha fikr yuritiladi hamda ushbu ko‘nikmalar Said Ahmadning “Ufq” romani misolida to‘liqroq ochib beriladi.