INTERFAOL METODLAR ASOSIDA NASRIY ASARLARNI TAHLIL QILISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida ta’lim berishda yangi pedagogik texnologiyalarning o‘rni, samaradorligi, turlari haqida so‘z boradi.Interfaol usullar yordamida ta’lim berisho‘quvchi shaxsiga, an’anaviy o‘qitish esa – o‘quv fani mazmuniga yo‘naltirilganligi barchaga ma’lum. Nasriy asarlarni o‘rgatishda interfaol usullarning bir necha turi, ularning ta’lim berish jarayonidagi ahamiyati haqida ham ma’lumot berilgan. Shu bilan birga ba’zi bir usullar xususida ham alohida to‘xtalib o‘tilgan.