MИЛЛАТ КОНЦЕПТИ ФАОЛЛАШУВИДА ТИЛ ФРЕЙМИ ФАОЛЛАШУВИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада концепт мундарижасида тил соҳибларининг дунёқараши ва бошқа турли миллий-маданий белгиларининг акс топиши муқаррарлиги, ундан ташқари миллийик ва маданийликнинг кучи шундаки, ҳатто умуминсоний аҳамиятга эга бўлган концептларнинг мундарижаси ҳам турлича қўшимча, коннотатив маъно бўлакларига эга бўлиши мумкинлиги хакида таъкидлаб ўтилган.