TOSHKENT SHAHRI EKKLEZIONIMLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada toponimlarning turi bo‘lgan ekklezionimlar haqida so‘z yuritiladi. Ekklezionimlarning nomlanish xususiyatlari tahlil qilinib, undagi tabiiy an'anaviy nomlar, ya'ni xalqona toponimlar til toponomiya tizimidagi rasmiy aralashuvlarsiz tabiiy holda yo‘l-yo‘lakay paydo bo‘lganligi va sun'iy toponimlarning paydo bo‘lishi haqida so‘z yuritiladi.