BADIIY ASAR USTIDA ISHLASH TAJRIBASIDAN (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Hikoyaning mazmun mohiyati, qahramo nlarning xarakterlari bilan tanishtirish. O‘quvchilarni o‘tmishni bilish, hozirgi kun qadriga yetish, vatanparvarlik, millatparvarlik, insonparvarlik va kelajakka ishonch ruhida tarbiyalash. Bahs munozara va tahlil jarayonida o‘quvchilarning mustaqil, ijod iy fikrlash ko‘nikma va malakalarini, shkningdek, o‘zbek tilidagi monologik nutqini rivojlantirish.