КОМИЛ ИНСОН ШАХСИЯТИНИНГ ЎЗИГА ХОС ҚИРРАЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада Ҳазрат Алишер Навоий шахсияти, туркий тил асосчиси сифатида туркий ривожи учун қилган ишлари, давлат арбоби сифатида садоқат ва масъулият билан бошқарувда олиб борган фаолияти, саҳоватпеша муқаввий сифатида ҳайратланарли саҳоват ишлари ҳақида, мутафаккир файласуф сифатида илоҳий ҳақиқатларни ижтимоий жараёнга тадбиқ этиш усуллари, маҳоратли ижодкор сифатида яяратган асарлари ҳақидаги маълумотларга яна бир бор назар солинган.