БАДИИЙ ТАФАККУР ПОЭТИКАСИДА НОСТАЛЬГИЯ ВА БАДИИЙ ТИЛНИНГ КОМПОРАТИВ ҚИРРАЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада бадиий адабиёт намуналари асосида бадиий тафаккурнинг шаклланиши доирасида муҳим категория бўлган макон ва замон тушунчаларининг ассоциацияси очиб берилган.