“МУҲОКАМАТ УЛ- ЛУҒАТАЙН” АСАРИДА ҚИЁСИЙ МЕТОДОЛОГИЯ АСОСЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ушбу мақолада Алишер Навоийнинг «Муҳокамат ул-луғатайн» асари қиёсий адабиётшунослик методологияси, жумладан тарихий, гносеологик, методологик, мантиқий, маьнавий-ғоявий каби мезонлар асосида таҳлил қилинган.