ONA TILI DARSLARIDA RAQAMLI VOSITALARDAN FOYDALANISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada yurtimizda raqamli iqtisodiyot rivoji, ta’lim sohasida o‘qitishga zamonaviy yondashuv, ona tili darslarida o‘quvchilarni yoshligidan axborotlarni saralashga o‘rgatish, internet bilan bogʻliq atamalarning talaffuzi va imlosi, maʼnolari bilan tanishish, oʻquvchilar ongida raqamlashgan dunyo haqida tasavvur uygʻotish, raqamli dunyoda o‘zlikni anglash, va raqamli vositalardan foydalanish ko‘nikmalarini shakllantirishga oid fikrlar berilgan.