ATOQLI OTLARNI SOTSIOLINGVISTIK TADQIQ QILISH XUSUSIDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada onomastik birliklarni sotsiolingvistik tadqiq qilish nimalarda ko‘rinishi, bunday birliklarning paydo bo‘lishi, jamiyatning kommunikativ ehtiyoji, sotsial omillar bilan zich bog‘liqligi, shuningdek, sotsiolingvistik tadqiqotlar orqali tilning sinfiy, tabaqaviy tarmoqlanishi, moslashuvini aniqlash mumkinligi haqida gap yuritiladi.