БАДИИЙ МАТН БОҒЛОВЧИ ФЕЪЛЛАРИНИНГ ПОЭТИК ИМКОНИЯТЛАРИНИ ЎРГАНИШДА КОГНИТИВ ТАҲЛИЛ ИМКОНИЯТЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада бадиий асар матни таҳлили жараёнида инглиз ва ўзбек тили мисолида боғловчи феълларнинг қиёси поэтик грамматик семантик имкониятлар и когнитив таҳлилдан ўтказилган.