МИЛЛИЙ МАКТАБЛАРДА ОНА ТИЛИНИНГ МАВҚЕИНИ ОШИРИШ, ҚЎЛЛАНИШ ДОИРАСИНИ КЕНГАЙТИРИШ МАСАЛАСИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Она тилини ўрганиш ва ривожлантириш Қозоғистон халқининг бирлигини мустаҳкамлашга, у орқали дав-латимизнинг ривожланган ўттиз мамлакат сафига кириш учун хизмат этиши керак. “Ўз тилинг – бирлик учун, ўзга тил яшаш учун”, - дейилган қозоқ халқ мақолида.