KOLLABORATIV TEXNALOGIYALAR ASOSIDA SARF (MORFOLOGIYA) ILMINI O’QITISH USULLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada arab tilidagi sarf (morfologiya) ilmini kollaborativ texnalogiyalar asosida tashkil qilish borasida fikr yuritiladi.