TALABALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA IJODIY ISHLAR AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola rus guruhi talabalarining bog‘lanishli nutqini rivojlantirish muammolariga bag‘ishlangan. Unda nutqiy faoliyat turining murakkab shakllaridan biri hisoblangan yozma nutqni rivojlantirishga alohida e’tibor qaratiladi.