XORIJIY TILLARDA SO‘ZLASHUVCHILAR UCHUN O‘ZBEK TILINI INTENSIV O‘RGATUVCHI MULTIMEDIA MAHSULOTLARINI YARATISH TAJRIBASIDAN (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada bugungi kunda xorijiy mamlakatlar oliy ta’lim muassasalarida faoliyat yuritayotgan o‘zbek tili bo‘limlarining tobora ko‘payib borayotgani, biroq ushbu bo‘limlar va xorijiy mamlakatlardagi vatandoshlarni o‘quv-metodik adabiyotlar bilan ta’minlanishida muammolar mavjudligi, xorijliklar uchun elektron darsliklar yaratish tajribasi va istiqbolda oldimizga qo‘yilgan vazifalar xususida fikr yuritilgan.