BOLALAR BOGʻCHASIDA TARBIYACHILARNING ELEMENTAR MATEMATIKA MASHGʻULOTLARINI OʻRGATISH METODIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bolalar bogʻchasida tarbiyachilarning elementar matematika mashgʻulotlarini oʻrgatish metodikasi oʻrganilgan. Shuningdek, maktabgacha taʼlim tashkilotlarida bolalar uchun mazkur fandan oddiy va tushunarli tilda yozilgan ommabop darslik va oʻquv qoʻllanmalari yaratish, matematik ongni, kerak boʻlsa, bogʻchadan boshlab shakllantirish vazifasi yoritilgan.