BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TARBIYA FANINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARNING MUSTAQIL FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda Tarbiy fanini o‘qitishda zamonaviy ta’limni amalga oshirish, dars jarayonida yangi axborot va o‘yin texnologiyalaridan samarali va qulay foydalanish haqida so‘z yuritilgan. Shu bilan bir qatorda, Tarbiya fani dasturiga qo‘yilgan talablar, dastur va darslik asosida boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga milliy tarbiya berish, ularni har tomonlama rivojlantirish masalalari yoritib berilgan.