PEDAGOG- TÁRBIYASHINIŃ KÁSIPLIK KOMPETENTLIGIN RAWAJLANDIRIWDA METODIKALIQ XIZMETTIŃ ROLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul tezisde mektepke shekem tálim shólkemi tárbiyashilerınıń kásiplik kompetentligin rawajlandırıwda metodikalıq iskerliginiń róli hám óz-ózin rawajlandırıw, tárbiyashıǵa qoyılǵan talaplarǵa qanshellik saykes ekenligi haqqında sóz etiledi.