BOSHLANGICH SINF O‘QUVCHILARIDA INTELLEKTUAL QOBILIYATNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK SHARTLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
O‘quvchilarida intellektual qobiliyatni rivojlantirishning pedagogik-psixologik shartlari haqida ma’lumot keltirilgan.