PSIXOLOGIYADA STRESS MASHQALASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Stress mashqalasi tiykarınan sirtqi ortaliq sharayatlarina baylanisli nerv psixikaliq keselliklerdiń júzege keliwi hám rawajlaniwinda stresslerdiń tásirine úlken áhmiyet beriliwi haqqında sóz júritilgen.