BOSHLANGʻICH SINF ONA TILI DARSLARIDA OʻQUVCHILARNING OʻQIB TUSHUNISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANDIRISHNING AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada boshlangʻich sinf ona tili darslarida oʻquvchilarning oʻqib tushunish koʻnikmalarini shakllandirishda semantik oʻqishning maqsadi, dolzarbligi va uning boshlangʻich sinf oʻquvchilarining taʼlim va tarbiyasidagi ahamiyati haqida soʻz boradi.