VOLEYBOL OYÍNÍNDA TEZLIK SAPASÍNÍŃ ORNÍ HÁM TEZLIKTI RAWAJLANDÍRÍWSHÍ SHÍNÍǴÍWLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste voleybol oyınında háreket tezligi reakciyaları, tezlik dárejeleri, strukturalıq bólimleri hám olardı rawajlandırıw usılları haqqında kórsetilgen.