БАСТАУЫШ МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНЫҢ БОЙЫНДА РҰХАНИМӘДЕНИ ҚҰНДЫЛЫҚТАРДЫ ҰЛТТЫҚ ТӘРБИЕ НЕГІЗІНДЕ ҚАЛЫПТАСТЫРУ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Авторлар мақалада өскелең ұрпақты тәрбиелеу – қоғамның, педагогтер мен ата-аналар қауымдастығының басты мақсаты екендігін, мектептің оқу-тәрбие жұмысын ұлттық тәрбие негізінде ұйымдастырып, бастауыш сынып оқушыларының рухани-адамгершілік пен рухани-мәдени құндылықтарын қалыптастыру қажеттілігін негіздейді