TA’LIM JARAYONIDA LMS TIZIMLARNIG AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqola ta’lim jarayonida Learning Management System (LMS) tizimlarining ahamiyatini o‘rganishga qaratilgan. Maqolada LMS tizimlari ta’lim jarayonlarini optimallashtirishga qanday yordam bera olishi, ularning asosiy funktsiyalari va afzalliklari tahlil qilingan. Shuningdek, Moodle, Canvas, Blackboard va Docebo kabi mashhur LMS tizimlarining qiyosiy tahlili keltirilgan.