UMUMIY OʻRTA TAʼLIM MUASSASALARIDA TAʼLIMNI TASHKIL ETISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi kunda hech bir sohani raqamli texnologiyalar, dasturlashtirilgan tizimlar va kompyuterlarsiz tasavvur etib boʻlmaydi. Xususan, taʼlim sohasida raqamli texnologiyalarning oʻrni alohida. Bu maqolada taʼlim jarayonlarida raqamli texnologiyalarning ahamiyati va tashkil etish imkoniyatlari haqida fikr-mulohazalar keltirilgan. Bundan tashqari, maqolada raqamli taʼlimga oʻtishning boshqa afzalliklari toʻgʻrisida ham fikr yuritilgan.