T.QAYÍPBERGENOV HÁM O.ÁBDIRAXMANOV PROZASÍNDA EKOLOGIYALÍQ MASHQALALARDÍŃ JARÍTÍLÍWÍ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq prozasınıń belgili wákilleri T.Qayıpbergenov hám O.Ábdiraxmanov dóretiwshiliginde ekologiya temasınıń súwretleniw ózgeshelikleri haqqında sóz etilgen. Jazıwshılardıń ekologiyalıq mashqalalardı jarıtıw sheberligi tuwralı pikir bildirilgen.