JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI ESTETIK TARBIYALASH MUAMMOSINING PSIXOLOGIK – PEDAGOGIK JIHATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada jismoniy tarbiya darslarida o‘quvchilarni estetik tarbiyalash muammosining psixologik – pedagogik jihatlariga qaratilganbo‘lib, unda o‘quvchilarni estetik tarbiyalashda psixologik-pedagogik yondashuvning mohiyati haqida fikrlar keltirilgan.