BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA O'QITUVСHILARINING SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB KO'NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak jismoniy tarbiya o'qituvchilarining sun'iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish ko'nikmalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan.