BOSHLANG´ICH SINFLARDA O´QITISHNING INNOVATSION USULLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolada boshlangʻich sinflarda oʻqitishning innovatsion usullari va ulardan qanday foydalanish usullari haqida maʼlumotlar berilgan.