ZAMONAVIY VOLEYBOLDA TO‘P KIRITISH TEXNIKASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada to‘p kiritish mahorati, texnikasi haqida ilmiy fikrlar bayon etilgan. Fikrlar ilmiy dalillar asosida xulosalanadi.